Zoeken

Opening Fotostudio

Bijgewerkt: 14 nov 2019

26 & 27 oktober was het zover, de officiële opening van mijn nieuwe fotostudio in Nieuwenrode. Toen ik in 2014 mijn zaak opstartte, had ik niet durven dromen dat alles zo zou lopen. Ondertussen heb ik supertoffe klanten, leuke opdrachten en ben ik dagelijks bezig met mijn passie.


Wij zijn hier nog volop aan het nagenieten van het openingsweekend. Het deed ons enorm veel deugd om jullie zo enthousiast te zien. Fantastisch hoe jullie zo talrijk een kijkje kwamen nemen.


Hieronder enkele sfeerbeelden van de inkleding. Tijdens de opening zelf was het wat te druk om foto's te nemen... Note to self: Als je een studio opent, heb je geen tijd om zelf foto's te maken ;-)105 keer bekeken

© 2020 Robin Vercauteren

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest