Zoeken

Winsor & Newton komen uit de kast

Tijdens mijn middelbare studies deed ik een aantal jaren beeldende en architecturale kunsten. Dit was net voordat ik de fotografie ontdekte. Nu ondertussen ongeveer 10 jaar geleden. Wow, ik word oud.


Ik herinner mij de fantastische lessen rond kleur, verschillende potloodtechnieken, maar vooral het aquarellen. Voor het kaartje van mijn petekindje Lenny haalde ik deze onlangs nog eens uit de kast en het resultaat is gewoon fantastisch! Ik ben zeker dat een illustrator wizard hetzelfde kan bereiken met verschillende brush technieken en effectjes. Maar het is gewoon zo fijn om nog eens met de hand te schilderen en dit dan te combineren met het digitale.


Ondertussen maakte ik al enkele uitnodigingen op deze manier. Ik zet er hieronder enkele op een rijtje.Linde & Mick

Tine & Joren

Lenny

Pieter & Laura


40 keer bekeken

© 2020 Robin Vercauteren

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest