Zoeken

Zee van verhuisdozenNa 2 jaar (Bart zou zeggen: 1 jaar en 11 maanden) verbouwen is het zover... Wij wonen in ons huis!


Binnen een paar dagen komen de eerste klanten en ik moet toegeven dat er toch een lichte paniek in mij naar boven komt als ik die verhuisdozen in mijn studio zie staan. Gelukkig hangt er na een productieve zondag nu een mooie kastenwand in mijn studio!


Na een beetje puzzelen met de kasten van ikea.be kwam ik tot bovenstaand ontwerp. De leren handgreepjes van deleermakers.com op de schuiven geven een originele toets. Deze handgreepjes zien er echt prachtig uit! Ik heb er enkele online besteld, maar telkens terug gestuurd omdat ik echt niet tevreden was. Het was dus toch wat gedurfd om via hun site te bestellen. Gezien alles met de hand en persoonlijk voor jou gemaakt wordt, kan je niet retourneren. Toen ik het doosje open deed, wauw! Je ziet gewoon dat dit écht kwaliteit is.


Onder het motto: Positieve feedback geven/krijgen is super tof (en ook ik doe dit veel te weinig). Postte ik deze review ook op hun Instagram-pagina met een leuke tag van hen tot gevolg!


Ik duik nog even in mijn zee van verhuisdozen! Wish me luck!

75 keer bekeken

© 2020 Robin Vercauteren

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest